Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Geslaagde 2e editie OranjeFestival Beek en Donk

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – De 2e editie van het OranjeFestival is geslaagd. Vorig jaar werd nog uitgeweken naar Muziekcentrum het Anker vanwege de voorspelde weersomstandigheden. Dit keer was dat niet nodig en kon het evenement worden gehouden zoals de organisatie het bedoeld heeft. De samenwerkende organisatoren (stichting Color Fun, Café Thuis, Café de Tapperij en Café v.d. Burgt) zeggen dan ook terug te kijken op een zeer geslaagd evenement.

Koningsnacht en -dag stond belevingsplein het Heuvelplein in het teken van het gratis toegankelijke verjaardagsfeestje van Koning Willem-Alexander. Veel muziek, dans, eten en drinken, (vrij)markt, spel- en speelactiviteiten voor de jeugd, te bezichtigen racemonsters, en vooral gezelligheid zorgden voor positieve reacties van de vele bezoekers en deelnemers. Hoewel Koningsnacht nog begon met wat regen, mocht Koningsdag zich verheugen op veel zon en heerlijk temperaturen. Dat was dan ook te merken aan de vele bezoekers die, zich lange- of kortere tijd, lieten zien tijdens het evenement. De organisatie heeft voor zichzelf diverse verbeteringen en nieuwe ideeën op papier staan voor de 3e editie van het OranjeFestival. 26 en 27 april 2019 kunnen dan ook nu al in de agenda genoteerd worden.

De organisatoren van het OranjeFestival bedanken iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan het succesvolle evenement van harte. Speciaal geldt dat voor de sponsoren zonder wie een dergelijk evenement niet meer georganiseerd kan worden: Ondernemersfonds Laarbeek, Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs, Bouwcoördinatie Richard de Beer, van de Graft accountants & belastingadviseurs, Dorpsraad Beek en Donk, Gemeente Laarbeek, Van Thiel & Van Rooij Notariaat, Hoffmann Groep en SDK Koudetechniek.