Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 09ce53
Foto: Joost Duppen
FOTO'S Fotoseries

Alleen maar winnaars bij Bavaria Kings&Queensrun

Lieshout – De eerste editie van de Bavaria Kings&Queensrun door het centrum van Lieshout was een succes. Bijna 200 deelnemers renden door het dorp om hun rondje(s) van 2,5 kilometer te maken. Bovendien trokken negentig jeugdige prinsen en prinsessen een sprint van 500 meter of langer. Onder een lekker voorjaarszonnetje.

Prachtig sfeertje
De dag sportief beginnen. Dat kon op Koningsdag in Lieshout zonder probleem. Met verbeten gezichtjes renden kinderen, soms aan de hand van een ouder, soms alleen, naar de finish. Tien kinderen liepen zelfs een ronde mee met de Kings&Queensrun en een jonge prins liep zelfs de vijf kilometer. Vooraf natuurlijk goed opgewarmd door de leuke warming-up van Laarbeek Actief. En wat is het dan genieten als er na afloop die medaille is. En een traktatie bij de stand van de Rabobank: flesjes water en fruit. Dat maakt sporters van kinderen.

Lees meer in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 3 mei.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>