Tessa van Schaik met 'Faith'
Tessa van Schaik met 'Faith' Foto: Col Warnaar

Zomerse dressuurwedstrijd bij d'n Perdenbak

Sportnieuws Sport

Lieshout - Het was een heerlijk zomers warme avond op vrijdag 4 mei en uit de regio kwamen de paardenruiters naar manege D'n Perdenbak voor een dressuurwedstrijd. De wedstrijdring lag er netjes bij en de sfeer was ontspannen en gezellig.

Uit respect voor alle oorlogsslachtoffers was het om 20.00 uur, 2 minuten stil bij de manege. Daarna ging de wedstrijd verder en werden er mooie proeven gereden voor de jury. De organisatie bedankt Jos Martens uit Mariahout voor de extra prijzen. Iedere deelnemer kreeg een proefzakje brokjes mee.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
Maaike van Erp met Zyana werd 1ste in de klasse B met 202,5 punt. Irene van Lankveld startte met Diva, Hors Concours en kreeg 178,5 en 183,5 punt.

Joy Epke reed met Pinacolada M in de klasse L1, 2 hele nette proeven en werd 2x 1ste met 196,5 en 201 punten, Tessa van Schaik en Faith startte in de L2 en werden 4de met 168,5 en 3de met 184 punten.

In de Klasse Z1 startte Marinja van den Hurk met SK Whinny en zij werden 3de met 213 punten.

Op vrijdag 18 mei houdt de stichting een pony dressuurwedstrijd en daarvoor kun je nog inschrijven via mijnknhs.nl of door te mailen naar werdstrijdderaam@live.nl. De volledige uitslag en meer foto's van de wedstrijd zijn te vinden op www.stichtingderaam.nl.