Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9bbf2a
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Start Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Laarbeek – Voor de 8e keer wordt aanstaande dinsdag, 15 mei, gestart met de wandelvierdaagse Gezond Laarbeek. Elke dag een andere afstand lopen mag dan ook. Vorig editie waren er ruim 1200 wandelaars. De organisatie hoopt ook dit jaar velen van u als wandelaar en deelnemer te zien.

Als je minimaal 3 van de 4 dagen meeloopt, wacht er weer een prachtig stuk edelmetaal op je. Voor een dag meewandelen krijg je een herinneringsvaantje. Elke dag en op elke afstand wacht weer een versnapering en een gezond drankje op je.

Afstanden 3 of 5 en 10 km. Inschrijven voor 4 dagen kost €2,00 per persoon. Voor basisschoolleerlingen €1,00 voor 4 dagen. Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis deelnemen. Inschrijven voor 1 dag kan ook. Kosten: €1,00 per persoon.

De wandelvierdaagse is geschikt voor alle leeftijden. 3 km is ook geschikt voor rolstoelers en wandelwagens. Inschrijven kan alleen bij de startplaats(en). Elke dag kan er worden gestart tussen 17.30 en 19.00 uur.

Start en finish:
Dinsdag 15 mei Aarle-Rixtel MFC ????De Dreef Duivenakker 76.
Woensdag 16 mei Beek en Donk Parkpaviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat.
Donderdag 17 mei Lieshout Café de Koekoek Dorpsstraat 49.
Vrijdag 18 mei Mariahout Buurthuis Bernadettestraat 43.

Wil je alle informatie nog een keer nalezen, kijk dan op: www.wandelvierdaagsegezondlaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>