Harmonie St. Caecilia
Harmonie St. Caecilia Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Harmonieorkest St Caecilia repeteert met haar vrienden

Algemeen Muziek

Lieshout – Het harmonieorkest van Harmonie St Caecilia zet maandagavond 4 juni de deuren van haar repetitielokaal wijd open. Leden van de 'Vrienden van Harmonie St Caecilia' en toekomstig vrienden krijgen zo een bijzonder en interactief kijkje in het repetitieproces van het harmonieorkest.

De muziekvereniging wil op deze manier haar vrienden bedanken en daarnaast hoopt St Caecilia ook nieuwe vrienden aan te trekken.

Zoals dat hoort bij goede vrienden, begint de avond met koffie en gebak. Na een korte introductie trekt het gezelschap naar de grote zaal van het Dorpshuis om daar een stuk van de repetitie mee te maken. Dirigent Johan Smeulders, een jaar de muzikaal leider van het orkest, geeft tekst en uitleg over het orkest, de stukken en daarnaast geeft hij wellicht ook een inkijkje in de geheimen van het dirigentschap.

De avond start 4 juni om 20.30 uur in Het Dorpshuis in Lieshout. Alle leden van de ' Vrienden van Harmonie St Caecilia' zijn welkom. Iedereen die overweegt lid te worden van de vriendenclub van ST Caecilia is ook van harte welkom.

De vrienden dragen de vereniging een warm hart toe en doneren jaarlijks vijftig euro aan Harmonie St Caecilia. Ze worden via concerten, het verenigingsblad 'De Kiosk', brieven, mails en kleine attenties betrokken bij de Harmonie.