Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 28ffd9
Foto:
Evenementen

Fietsen kopen en verkopen op fietsenbeurs St Caecilia

Lieshout – Het speelplein van Kindcentrum De Sprankel wordt zaterdag 11 augustus weer gevuld met tweedehands fietsen. Harmonie St Caecilia houdt dan haar jaarlijkse fietsenbeurs voor kopers en verkopers.

De verkoop vindt plaats tussen 10.30 tot 14.00 uur. Zoek je een goede tweedehands fiets? Of wil je er een kwijt? Dan is de fietsenbeurs de ideale plek. Vorig jaar wist de muziekvereniging zo'n 200 fietsen te verzamelen. Van kinderfietsen, tot een degelijke fiets voor de middelbare school of een kroegfiets. Daarnaast zijn er ook accessoires te koop.

Hoe werkt het? Verkopers kunnen van 9.00 tot 10.30 uur de fiets inleveren bij het speelterrein aan de Grotenhof. De verkoper bepaald samen met een harmonielid wat de fiets moet opleveren. De harmonieleden proberen de fiets later te verkopen. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden. Natuurlijk mag een fiets ook geschonken worden.

Door een fiets te kopen of verkopen op de fietsenbeurs ondersteunt u de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging. Vijftien procent van de opbrengst gaat namelijk naar St Caecilia, de overige vijfentachtig procent is voor de verkoper.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Compositietekening dader overval Pater de Leeuwstraat Beek en Donk
7/12
Gemengd koor de Klokkengieters geeft concerten
7/12
VIDEO Politie geeft beelden overvaller Esso vrij 112
7/12
Jeugd CV De Heikneuters geniet volop tijdens receptie
7/12
Wandeling IVN Laarbeek bij Wiebiegenhof
7/12
Fietscontrole VVN; 'Laat je zien'
7/12
FOTO'S Tot ziens Sinterklaas en zwarte piet!
7/12
Mooie prijzen voor winnaars Stempelkaartenactie Heuvelplein
7/12
Try-Out concert en concours voor slagwerkers St Caecilia
6/12
Persverklaring burgemeester omtrent overvallen
6/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten