Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Open Dag bij Howeko

Algemeen

Beek en Donk - Howeko is een hobbywerkplaats waar alle inwoners van Laarbeek welkom zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om bezig te zijn: met hout, verf, pitriet, klei, videoapparatuur en nog veel meer. De toegang bij Howeko is gratis, de koffie en thee zijn vriendelijke geprijsd en dus is er geen drempel voor inwoners met een kleine beurs.

Op de Open Dag laten de bezoekers zien waar ze in het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest en de regelmatige bezoeker kan constateren dat er groei in zit. Mensen kunnen vaak veel meer dan ze zelf denken en bij Howeko kunnen die vaardigheden ontwikkeld worden. Er worden géén cursussen gegeven, maar mensen ontwikkelen zichzelf, onder begeleiding van deskundige vrijwilligers. Maar ook intermenselijk contact is een belangrijk doel van Howeko. Mensen ontmoeten elkaar, praten met elkaar en werken samen. Dat kweekt saamhorigheid en dat is belangrijker dan kunstzinnige prestaties, hoe mooi die vaak ook zijn. Kijk voor meer informatie eens op www.howeko.nl.

Op zondag 30 september is Howeko open van 11.00 tot 16.00 uur. Zij zijn gevestigd aan het Wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk (ingang vanaf de Merellaan). Iedereen is van harte welkom.