Frederieke van de Poel van ATTC’77
Frederieke van de Poel van ATTC’77

Twee wedstrijden voor ATTC'77-5

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Het vijfde team van tafeltennisvereniging ATTC'77 speelde twee uitwedstrijden binnen vijf dagen. De eerste was in Beek en Donk tegen Een en Twintig 5.

Johnny van den Elzen won alle drie zijn partijen zonder ook maar een game te verliezen. Thijs Smulders stond aan alle drie de tegenstanders één game af en scoorde ook een hattrick. Koos Martinali kon het niet bolwerken tegen de jeugdige spelers uit Beek en Donk. Door met Thijs de dubbel te winnen wist hij de eindstand op 3-7 te brengen.

De tweede wedstrijd was uit bij Veldhoven 14 en Johan Heurter mocht mee in plaats van Koos. Thijs en Johnny zetten de ingeslagen weg voort. Johan volgde goed met twee overwinningen en winst in de dubbel, wederom met Thijs, eindstand 1-9 voor ATTC. De heren staan halverwege de competitie bovenaan in de zesde klasse.

Ook het zevende team speelt in de zesde klasse en zij ontvingen TTCV Van Herwaarden 9 uit Veghel. José en Ruud van Turnhout speelden samen met invaller uit de zevende klasse Juul Verbeeten. Juul mocht beginnen, maar verloor. José trok de stand gelijk maar Ruud verloor. Zo werd er telkens om en om gewonnen tot de laatste wedstrijd. Volgens het schema van die avond zou ATTC aan de beurt zijn om te winnen en wel in de persoon van Juul. Helaas trok Juul aan het kortste eind, hij verloor nipt in de vijfde game en een 4-6 nederlaag was het resultaat. José zorgde voor twee punten, Juul voor één en de dubbel was voor ATTC.

Het tweede team speelde een thuiswedstrijd tegen Stiphout 5. Mick van Hoof van Stiphout was te sterk voor Mark Rovers, Frederieke van de Poel en Jos Beniers alhoewel Jos heel dicht bij een overwinning was. Van de overige zeven wedstrijden wisten de spelers van ATTC er zes te winnen wat genoeg was om de overwinning binnen te halen. Door deze overwinning staan ze voorlopig veilig op de vierde plek in de derde klasse.