Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6c7cc3
Algemeen

Kringkampioenen Brabants wipschieten Kring Peelland 2018

Laarbeek - Op het schietterrein van het Gilde Sint Antonius Abt te Mierlo-Hout is op zondag 7 oktober geschoten om het kringkampioenschap 2018 van kring Peelland. Deelname stond open voor gildebroeders en zusters van alle gilden uit kring Peeland die het afgelopen jaar in de diverse kringwedstrijden een eerste of tweede prijs veroverden.

Het korps werd gewonnen door het sint Joris gilde uit Someren met de schutters Sjan Patricia en Huib Vossen en John van der Vleuten. Op het onderdeel Vrije Hand werd Sjan Vossen kringkampioen 2018. Het onderdeel Opgelegd Kringkampioen 2018 was voor Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel.

Ook was er een kringwedstrijd naast de kringkampioenschapen. Het mooie weer deze zondagmiddag droeg zeker bij aan de resultaten van de Laarbeekse schutters. Het Sint Antonius Abt gilde had alles uit de kast gehaald om de wedstrijd te latten slagen op hun mooie schietterrein aan de Heeklaan.

Annie Rovers van het Leonardus gilde uit Beek en Donk werd 2e bij de Bejaarden. Jan Rovers van hetzelfde gilde werd 4e op het onderdeel vrij hand na een enerverende strijd tussen de schutters.

Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel werd Erekampioen en 3e op het onderdeel personeel. Puistprijzen waren er voor Gerard van Ganzenwinkel van het Sint Margaretha gilde uit Aarle-Rixtel.

De volgende vrije wedstrijd is op zondag 21 oktober bij het Onze Lieve Vrouwe Gilde in Aarle-Rixtel. Wilt u ook kennis maken met de schietsport? U bent welkom vanaf 13.00 uur op 't Jan van Dooren paviljoen achter Torenakkerweg 12, nabij het Hagelkruis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>