Logo mooilaarbeek.nl
Afgaande koning 2017 Bertus van Rixtel en Nieuwe koning 2018  Ruud Mijnsbergen   | Fotonummer: 3d5bd4
Afgaande koning 2017 Bertus van Rixtel en Nieuwe koning 2018 Ruud Mijnsbergen (Foto: )

Ruud Mijnsbergen schiet zich tot bejaardenkoning bij Brabants wipschieten

Beek en Donk - Het senioren schieten Kring Peelland is op woensdag 3 oktober afgesloten op schietterrein 't Wipke te Beek en Donk. Het hele jaar rond wordt er door de senioren van kring Peelland op de eerste woensdagmiddag van de maand op de wip geschoten .

Hieraan mogen alle gildebroeders of -zusters uit kring Peelland deelnemen als zij 60 jaar of ouder zijn. De klassement winnaar van 2018 is geworden Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel met 679 punten. 2e werd Willy Looijmans van het Onze Lieve Vrouwe Gilde van de zeven Weeën uit Lierop met 656 punten. Op de derde plaats eindigde Gerard van de Linden van het Sint Servatius gilde uit Lieshout met 648 punten.

Senioren koning werd Ruud Mijnsbergen van het Sint Servatius gilde uit Lieshout en hij neemt hiermede het koningschap over van Bertus van Rixtel van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel.

Het schietjaar werd vervolgens afgesloten met een heerlijk diner voor alle schutters en hun partner op het mooie schietterrein 't Wipke in Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>