Next/Bedovo Dames 1 laat grote kans liggen

Beek en Donk - Next/Bedovo DS1 had zaterdag 20 oktober haar derde wedstrijd van het seizoen. Met een licht gewijzigde basis werd de wedstrijd gestart. Set 1 begon met een te wisselende pass, waardoor er te weinig aanvallende druk op de tegenstander gezet kon worden.

Ook werden er aan de zijde van Next/Bedovo DS1 te veel fouten gemaakt. Toch liep het puntenaantal nog redelijk gelijk op, maar helaas werd de eerste set verloren met 25-22. Next/Bedovo DS1 diende de 2e wat meer servicedruk te leggen op de tegenstander, maar dat gebeurde niet altijd. Hier en daar werden er wat slimme balletjes gespeeld, waardoor Next/Bedovo DS1 wat punten bij elkaar wist te sprokkelen. Ook deze set liep Next/Bedovo DS1 weer tegen een kleine achterstand aan. Toch werd er net hard genoeg gewerkt om deze set naar zich toe te trekken. De sets die volgde kenmerkte zich door de weinig beleving wat resulteerde in tam spel. Helaas wisten de dames zich geen extra set toe te eigenen. Next/Bedovo DS1 laat hier belangrijke punten liggen en vertrekt naar huis met slechts 1 punt.