Afbeelding

Volop talent van eigen bodem bij Kletsavonden Mariahout

Algemeen Carnaval

Mariahout – In het Heidurp zijn ze alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Kletsavonden. Traditiegetrouw zijn er veel deelnemers van eigen bodem waarin Mariahout zich onderscheidt en trots op kan zijn!

Het begint flink te kriebelen bij deze deelnemers en er wordt sinds enkele weken en in sommige gevallen zelfs maanden volop gebrainstormd en gerepeteerd om weer iets spectaculairs neer te kunnen zetten. Wie er daadwerkelijk op zullen treden is niet nog niet bekend, maar in de wandelgangen gaan de namen van de 'Skon Vrouwkes', 'Erpels uit 't zekske', 'Werus wa anders', 'Kiekons', 'Rob Vermeulen' e.a. namen in de ronde. Er is nog ruimte in het programma, dus mocht je mee willen doen als groep of individu, informeer dan bij Jan Egelmeers op 06-22520224 of via jantje1961@live.nl.

De drie Kletsavonden vinden plaats op 9, 15 en 16 januari 2019 in het Buurthuis in Mariahout. De kaartverkoop voor leden vindt plaats op vrijdag 14 december aanstaande van 18.00 tot 19.00 uur en voor niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het Buurthuis in Mariahout. Leden worden gevraagd hun lidmaatschapskaart mee te brengen. De Kletsavonden zijn altijd snel uitverkocht, dus ben er op tijd bij om jezelf te verzekeren van een kaartje.

Prins raden
Uiteraard zijn de hoogheden van het Heidurp met hun gevolg aanwezig tijdens alle Kletsavonden. Maar wie o wie worden dat dit jaar?! In het Heidurp wordt flink gespeculeerd, maar nog steeds is er niemand die het bij het rechte eind heeft. Wellicht dat de derde hint jullie de goede richting op helpt: 'je kunt ze wel schieten'. Weet u wie het is? Ding mee naar de prijzen en lever uw antwoord in bij John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738 BK in Mariahout. Ook op de avond zelf kunt u nog raden en kans maken op een prijs.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.