Afbeelding

Kerstconcert in het Ontmoetingscentrum

Algemeen Muziek

Beek en Donk - Ook in 2018 geeft het Beek en Donks Gemengd Koor haar kerstconcert, maar in tegenstelling tot eerdere jaren vindt het kerstconcert nu plaats in de Rabozaal van het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg op zaterdag 15 december. Aanvang 19.30 uur.

In een sfeervol versierde Rabozaal presenteert het koor een afwisselend programma. Dit kerstconcert staat onder leiding van dirigent dhr. Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleidt door Mevr. Jolanda Verhagen. Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen, o.a gezongen; Wohl mir das ich Jesum habe, Verleih uns Frieden, Brich an du schönes Morgenlicht, en vele andere liederen. De kerstgedachte wordt uitgesproken door hun beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Ook wordt er een muzikaal intermezzo verzorgd door hun pianiste Mevr. Jolanda Verhagen samen met haar partner op accordeon.

Het Gemengd Koor beveelt dit kerstconcert van harte bij u aan. U gaat er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen. Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Het bestuur van het Beek en Donks Gemengd Koor nodigt u van harte uit, om op zaterdag 15 december om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te komen luisteren en zo mogelijk mee te zingen.

Door het Beek en Donks Gemengd Koor wordt op dinsdag 18 december, een kerstconcert gegeven in Verzorgingshuis De Lisse in Asten.