Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 48dd43
Foto: Gerben van der Velden
Kunst en Cultuur

ViERBINDEN Academie: prachtige uitjes in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - In samenwerking met ViERBINDEN Academie worden in 't Oude Raadhuis speciale vip-ontmoetingsmiddagen met de kunstenaars georganiseerd.

Donderdag 15 november vond er een gezellige ontmoeting plaats tussen mantelzorgers die zich via ViERBINDEN hadden opgegeven voor het uitje en de kunstenaars Diny Timmers en Melanie Hermans. De vrijwilligers van Stichting 't Oude Raadhuis hadden alles in het werk gesteld om het zowel de VIPs als ook de kunstenaars naar hun zin te maken op deze prachtige zonnige dag. De rode loper lag uit en de drankjes stonden klaar.

De VIPs en beide kunstenaars werden verwelkomd door pr-commissielid en vrijwilliger Marga Vastre. Zij gaf wat uitleg over de maandelijks wisselende kunstexposities in 't Oude Raadhuis. En de kunstenaars vertelden over zichzelf en hun manier van werken. Diny en Melanie zijn woonachtig in Gemert en hebben elkaar ontmoet tijdens kunstdagen in Gemert. Ze missen dat er in Gemert niet zo'n mooi pand is om hun werken te exposeren en waren daarom heel blij dat ze deze afgelopen maand hun werken konden tonen in het prachtig onderhouden Oude Raadhuis aan geïnteresseerden zoals de kinderen van de basisscholen uit Beek en Donk en ook aan deze geïnteresseerde mantelzorgers.

Het was een zeer geslaagde middag. Een van de bezoekers gaf nadien onderstaande reactie: "Ik wil even doorgeven dat ik enorm heb genoten van de middag bij het Oude Raadhuis gisteren. De rode loper lag uit, we werden verwelkomd met een drankje en een hapje, de kunst was mooi, de sfeer super dus voor mij was het een écht verwenmoment. Dank jullie wel!"

Er staat nog één speciale dag op het programma waar u zich voor aan kunt melden bij ViERBINDEN. Op donderdagmiddag 29 november 13.30-15.00 uur kunt u een speciale VIP-ontmoeting hebben met textiel kunstenaars Nelleke Merkx (Vilt en Hoeden) en Marlena Blaauw (kleding). Deze kunstenaars geven die middag een speciale rondleiding en uitleg voor geïnteresseerden en groepen.

De ViERBINDEN Academie en cadeauweken zijn voor en door vrijwilligers en mantelzorgers. Aanmelden kan nog via ViERBINDEN: (Natalie, Nicky en Suzan) E-mail: academie@vierbinden.nl of bel naar 0492-328800. Zie ook 't Oude Raadhuis op Facebook.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>