Afbeelding
Foto: Mark Barten

Extra Kraak de Kluis-avond!

Algemeen

Beek en Donk – Wil jij ook de kluis proberen te kraken? We hebben een extra 'Kraak de Kluis-avond' geregeld! Komende woensdag 28 november ben je tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom in ons kantoor op het Heuvelplein in Beek en Donk!

Hoe werkt Kraak de Kluis?
Er staat een kluis met 10 cijfers in het kantoor van MooiLaarbeek. Er is één 4-cijferige code waarmee je de kluis kan openen. De kluis bevat momenteel voor bijna €2.500 aan waarde, aangeboden door ruim 60 lokale ondernemers. Alle deelnemers maken kans op prijs, ook al kraak je de kluis niet!

Degene die de kluis kraakt wint een pakket t.w.v. €450,00, geschonken door de lokale ondernemers. Dat is de hoofdprijs. Elke deelnemer die de verkeerde code intoetst, schrijft op een bonnetje zijn of haar naam en telefoonnummer. De overige waarde van de kluis wordt verdeeld in kleinere pakketten. De 'kluiskraker' mag uit de pot met bonnetjes de overige winnaars trekken.

De extra openstelling op 28 november is speciaal voor mensen die geen tijd hebben om tijdens kantooruren de kluis te kraken. "Iedereen is van harte welkom. Hierdoor wordt het nog meer een actie voor en van de samenleving."

Reguliere openingstijden
Je bent van harte welkom, meedoen is gratis! Maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 15.00 uur. Kantoor MooiLaarbeek, Heuvelplein 3, Beek en Donk.