Logo mooilaarbeek.nl
De Ouwe Hap   | Fotonummer: 0831e4
De Ouwe Hap (Foto: )
Evenementen

Kerstsfeer met Aarles Revuekoor en De Ouwe Hap

Aarle-Rixtel - De Ouwe Hap en het Aarles Revuekoor houden samen een gezellige avond in kerstsfeer op woensdag 12 december in zaal 'Bij van Dijk', Dorpsstraat 18, Aarle-Rixtel. Kom gezellig alvast in de stemming. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Dit in navolging van hun gezamenlijke optreden in april vorig jaar.

Het Aarles Revuekoor is een gezellige vriendenclub van ruim 20 personen die wekelijks met elkaar repeteert. Hun programma bestaat uit zang en sketches. Het koor is voortgekomen uit de in 1994 opgevoerde 'Bevrijdingsrevue' ter gelegenheid van 50 jaar bevrijding Aarle-Rixtel.

Het is inmiddels alweer ruim 45 geleden dat de Ouwe Hap werd opgericht. Sinds 2010 staat het gezelschap onder leiding van Piet Diender. Het is een gezellige club met veel diversiteit aan blaasmuziek die toegankelijk is voor jong en oud.

Ze repeteren op woensdagavond om 20.00 uur in zaal 'Bij van Dijk' in Aarle-Rixtel en nieuwe muzikanten zijn altijd welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>