Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 94fb09
Foto: Foto:
Politiek

Voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek - De werkgroep heeft op maandag 7 januari de voorbespreking van de commissievergaderingen van januari 2019. De voorbespreking is in het Buurthuis van Mariahout, om 20.15 uur staat de koffie klaar.

Op de agenda's van de commissies onder andere; Sociaal Domein 8 januari 2019; Rapport rekenkamercommissie over participatie in het sociaal domein, aanvraag vangnet regeling 2018, toelichting Senzer doelgroep met geringe loonwaarde.

Ruimtelijk Domein 9 januari 2019; Actualisatie erfgoedbeleid, evaluatie open plekken beleid en bebouwing hoekpercelen, werkbudget bereikbaarheidsagenda 2019, Zienswijze N279 Veghel –Asten, Bereikbaarheid zuidoost Brabant.

Algemene Zaken 10 januari 2019; Werkplan circulaire economie, evaluatie ondernemersfonds. U kunt de volledige agenda's vinden op de site van de gemeente.

U bent van harte welkom maar bent u niet in de gelegenheid om te komen en wilt u toch uw mening kenbaar maken dan kan dat via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden. U vind hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep: via tel. 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>