Sleuteloverdracht in Ganzegat

Algemeen Carnaval

Ganzegat – 'Niemand sti boitenspel' dit jaar bij Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat en zijne doorluchtige Hoogheid Prins Willian d'n Uurste en zijn Prinses Anke. Dit jaar vindt de sleuteloverdracht van de gemeente Laarbeek plaats in het eigenste Ganzegat en natuurlijk hopen zij dit heugelijke feit met zoveel mogelijk mensen te vieren. Daarom nodigen zij u van harte uit om samen Carnaval 2019 te openen in hun Residentie zodat ze er met zijn allen een knallend begin van kunnen maken.

Dit vindt plaats op carnavalszaterdag 2 maart vanaf 14.00 uur in residentie S.O.C.G. op 't Heuveltje in Ganzegat, Aarle-Rixtel.

Tijdens deze middag overhandigt de burgmeester van Laarbeek, de heer Van der Meijden, de sleutels aan de vier Hoogheden van Laarbeek. Zij nemen daarna de regie voor enkele dagen over in Laarbeek zodat ook de burgemeester met een gerust hart carnaval kan gaan vieren. Na de sleuteloverdracht wordt carnaval 2019 ook officieel geopend bij het Ganzentrio. Dit start om 16.30 uur op de Kouwenberg, hierbij is de eer aan de kersverse Opperganzetrekker Joost Martens om carnaval 2019 dan echt te openen. Ook hierbij nodigt Stichting Ganzegat natuurlijk iedereen van harte uit om dit feestelijke begin met hen mee te maken.

'Niemand sti boitenspel', de stichting en hun Prins Willian d'n Uurste en Prinses Anke hopen u daarom op een van bovenstaande of een van hun andere activiteiten te mogen begroeten zodat carnaval 2019 er eentje wordt om in te lijsten en waarbij niemand boitenspel heeft gestaan.