Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 899411
Foto: Joost Duppen
Evenementen

O&U loopt warm voor het carnavalsconcert

Beek en Donk - Het eerste carnavalsconcert TropicanO&U vindt zaterdag 23 februari om 20.00 uur plaats in Muziekcentrum Het Anker te Beek en Donk. En wie kan u beter uitleggen waarom u dit carnavalsconcert niet mag missen, dan twee van de muzikanten? Juist, dat dacht de organisatie van de concerten ook! Daarom hebben zij een klarinettist (Karlijn, 26 jaar) en hoboïst (Hannah, 28 jaar) na de repetitie gevraagd wat zij van het concert vinden.

Karlijn geeft aan dat ze het thema dit jaar super gaaf vindt. Wat het carnavalsconcert volgens Karlijn zo leuk maakt, is dat het elk jaar een soortgelijke opzet heeft, maar toch totaal anders is. "Vorig jaar was het thema RetrO&U, dit jaar gaan we niet perse in de tijd terug, maar is de avond weer gevuld met een tropisch thema. Een andere sfeer met weer compleet andere leuke liedjes en acts. Het publiek wordt echt in tropische sferen gebracht". Hannah vult Karlijn aan dat zij het elk jaar opnieuw geweldig vindt dat het plezier er vanaf spat onder de deelnemers. Van muzikanten van het orkest, tot de band, de zangers, de mensen van de acts en achter de schermen. "De sfeer onderling merkt een zaal, het is een groot feest om in de zaal te zitten maar zeker ook om te spelen!".

Wat de klapper van dit jaar is willen Karlijn en Hannah niet verklappen, dat moet nog een verrassing blijven! Maar een tipje van de sluier gaven ze wel. Gaan er bij u bellen rinkelen bij Ibiza, Rio en Mexico? De nodige meezingers zullen de revue passeren. Wanneer wij vragen wat Karlijn haar favoriete onderdeel van de avond is, geeft zij aan dat voor de pauze het jeugdorkest samen met het harmonieorkest één groot orkest van O&U vormt. "Super leuk omdat zo de jeugd ervaart hoe het is om in het harmonieorkest te spelen en de muzikanten van het harmonieorkest de jeugd leert kennen. Een mooie combinatie!".

De organisatie is er klaar voor en tijdens de repetities is gebleken dat alle deelnemers weer voor het allerhoogste niveau gaan om u een avond te laten beleven die u niet snel vergeet. Enorm zonde dus als u achteraf denkt, had ik maar.. En wat nou zo leuk is, dit jaar koopt u geen kaartje, maar een (vlieg)ticket to the tropics! U kunt een ticket kopen bij de vaste verkooppunten*. Dus neem aanstaande zaterdag 23 februari (of vrijdag 1 maart) uw handdoek, Hawaiiketting, zonnebrandcrème en sambaballen mee want het belooft tropisch warm te worden!

*www.oenu.nl, Bloematelier De 4 Seizoenen (Piet van Thielplein) en Fietsvakman Van den Berg (Heuvelplein).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>