Goede resultaten HBV De Eendracht

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De regiocompetitie van de Nederlandse Handboog Bond is afgelopen. De balans van de 7 geschoten wedstrijden kan worden opgemaakt.

De Eendracht doet in deze competitie mee met 1 viertal in de C-klasse en 1 viertal in de D-klasse. Daarnaast doen de schutters ook individueel mee in hun eigen klasse, ook hierin staan de meeste schutters op een hoge klassering.

De teams bestaan uit de volgende schutters: Team 1 (C-klasse): Erwin Wijnhoven, Martijn van der Heijden, Jan van Rooy en Machiel van Roij. Team 2 (D-klasse): Walter Jansen, Arjan van den Heuvel, Geert van Ganzenwinkel en Arno Donkers.

Individuele resultaten
Erwin Wijnhoven 1e in klasse 3, Jan van Rooy 8e in klasse 3, Walter Jansen 15e in klasse 3, Martijn v.d. Heijden 2e in klasse 4, Machiel van Roij 7e in klasse 4, Arjan v.d. Heuvel 4e in klasse 5, Geert van Ganzenwinkel 8e in klasse 5 en Arno Donkers 26e in klasse 5.

Het eerste team van de Eendracht heeft in de competitie de eerste prijs behaald. Zij staan zowel op regio– als op – rayon– en ook landelijk gezien op de eerste plaats in de C-klasse. Op zaterdag 11 mei, wordt er geschoten om de Rayon Kampioenschappen. Als dit team hier ook een goed resultaat weet te behalen, mogen ze zaterdag 1 juni deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen.

Het tweede team van de Eendracht heeft in de competitie de derde prijs behaald. Helaas is Geert van Ganzenwinkel geblesseerd op dit moment. Het is nog niet duidelijk of dit team aan de Rayon Kampioenschappen kan deelnemen.