Afbeelding

Verlies en gelijkspel voor TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Waar de rest van de afdeling een week vrij had, hebben team 1 en team 6 van Tafeltennisvereniging 'Een en Twintig' competitiewedstrijden gespeeld op donderdagavond 28 februari.

Team 1 bestaande uit Jordi Kivits, Peter van den Eijnde en Stefan Hamelijnck hebben 5-5 gelijk gespeeld tegen TTCV Van Herwaarden 2. Peter en Jordi wonnen samen de dubbel wedstrijd en twee van de drie enkelwedstrijden. Stefan wist helaas geen wedstrijd te winnen.

Team 6 speelde thuis tegen Taveres 4. Kevin Biemans won 2 van zijn enkelwedstrijden, Christi Eekels won één van haar enkelwedstrijden. Chris Klingsporn won geen wedstrijd. De dubbel wist team 6 ook te winnen. Einduitslag 4-6 voor Taveres. 

Met twee thuisspelende competitieteams zou je verwachten dat het rustig was in de tafeltennishal aan de Otterweg. Dit was zeker niet het geval. Er werd onder andere een achtkamp gespeeld én de gloednieuwe PingPongBaas app werd druk getest. Maandag 25 februari is de Nederlandse Tafeltennisbond op bezoek geweest bij TTV Een en Twintig. Tijdens de jeugd-, en seniorentraining is er een film gemaakt ter promotie van de PingPongbaas app. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis, die afgelopen weekend in Zwolle werden gehouden, werd deze korte film gelanceerd. Prachtige reclame voor de app, maar zeker voor de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging. Benieuwd hoe het er tijdens de training aan toe gaat? Bekijk dan de film. Deze korte film is onder andere te bekijken op de Facebookpagina van TTV Een en Twintig.  

Donderdagavond 7 maart spelen team 6 en 7 thuis in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor de overige uitslagen en meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.