Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 44eda1
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
FOTO'S

Basisschoolleerlingen in Laarbeek vieren Boomfeestdag

Laarbeek - Alle 10 basisscholen in Laarbeek doen dit jaar mee met het planten van een boom in het kader van boomfeestdag. Ze hebben een mooie gevarieerde keuze gemaakt van diverse bomen, waaronder ook enkele fruitbomen. Ook de keuzevrijheid voor de locatie van de nieuwe boom is goed benut door enkele scholen. Zij plaatsen de boom op een plek die hen goed uit komt. Ook vergroenen enkele scholen de omgeving van hun school door er een boom te planten. Dankzij boomfeestdag wordt Laarbeek weer een stukje groener.

Wethouder Ria van der Zanden ging woensdagochtend om 11.30 uur naar De Raagten om daar een bezoek te brengen aan Boomfeestdag. De leerlingen vonden dat de parkeerplaats naast de school te stenig was en willen deze graag groener maken. Vandaar dat ze rondom de parkeerplaats nieuwe bomen plantten. Ze hebben vorig jaar al een lijsterbes gezet en dit jaar zullen ze een tweede planten. Deze boom is interessant voor vogels vanwege de bessen die er aan komen.

Donderdag meer hierover in DeMooiLaarbeekKrant. Bekijk hier alle foto's van Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk). 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>