Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7bb9ab
Foto: Mark Barten
Sport

Sporten met 'Laarbeek Actief' in de meivakantie

Laarbeek - In de meivakantie van 29-30 april t/m 3 mei heeft Laarbeek Actief weer een groot aantal activiteiten georganiseerd. Opgeven hiervoor is mogelijk tot en met 24 april.

Activiteiten
Laarbeek Actief heeft voornamelijk activiteiten voor de basisschooljeugd op touw gezet in de meivakantie. Zo gaan ze o.a. de volgende spellen doen: 'Vloer is Lava', frisbeetoernooi, real life videogames (Fortnite, Mario Kart), tik-& balspelen, freerunnen, stoepkrijten en archery attack (handboogschieten in de gymzaal). Kijk voor de volledige planning en tijden op www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met verschillende verenigingen en gymzalen hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en meld je op tijd aan. Dit is mogelijk tot en met 24 april via www.laarbeekactief.nl/vakantie.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Samenwerking
Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen. Enthousiaste kinderen worden vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten van Laarbeek Actief een groot succes zijn, gaan ze zich ook de komende periode inzetten voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op hun Facebookpagina: 'Laarbeek Actief' of meld je aan voor de Whatsappgroep. Hier blijf je op de hoogte en krijg je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijving kun je terecht bij Jaccy van den Enden, mail: jvdenden@vierbinden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>