Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2b2648
Foto: Martin Prick
VIDEO'S Evenementen

St Caecilia en O&U trappen dauw in Mariahout

Mariahout – Harmonie St Caecilia en buurman O&U uit Beek en Donk waren zondagochtend 5 mei vroeg uit de veren. Het jaarlijkse Dauwtrappen stond op het programma.

Harmonie St Caecilia en gasten trokken deze keer door het buitengebied en de bebouwde kom van Mariahout. Een bijzondere editie, want het Dauwtrappen valt samen met Bevrijdingsdag en de gezondheidsrace. Vanwege het bijzondere moment liep ook buurvereniging Harmonie O&U een ronde door Mariahout, apart en samen met St Caecilia.

Tijdens het pauzemoment, op het schoolplein van de Bernadetteschool maakte Janneke Kelderman, fysiotherapeut en coach, het dauwtrappen in het kader van de gezondheidsrace nog een stuk 'gezonder'.

Na de rondgang wachten de verenigingen op het sportpark Runningteam Laarbeek op. Ze brengen vanuit Wageningen het bevrijdingsvuur naar Laarbeek en zo vieren ze ook het begin van Bevrijdingsdag! 

Video: Joost Duppen

Het pauzemoment met fysiotherapeut en coach Janneke Kelderman. Video: Martin Prick

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>