Spellenzeskamp voor mensen met beperking

Algemeen

Laarbeek - In het kader van haar 60-jarig jubileum houdt Kansplus regio Gemert-Laarbeek-Boekel in samenwerking met Sparta'25 een grandioze Spellen Zeskamp. Deze spellendag vindt plaats op zondag 9 juni (1e Pinksterdag) op Sportpark 't Heereind in Beek en Donk.

De eerste activiteit in het kader van haar 60-jarig jubileum organiseerde Kansplus op 15 maart. De modeshow voor mensen met een beperking was een enorm succes. Eigen mannequins van Kansplus showden kleding van Yours Fashion uit Beek en Donk. De tweede jubileumactiviteit is de Spellen Zeskamp. Op het hoofdveld van Sparta'25 worden 15 spellen opgezet. Alle mensen met een beperking uit de gemeente Gemert-Bakel-Laarbeek-Boekel en daarbij behorende kerkdorpen kunnen zich aanmelden om hieraan deel te nemen. Diverse spellen zijn ook geschikt voor mensen met een meervoudige beperking en/of in een rolstoel.

Oorkonde
Doel van de Spellenzeskamp is om gezamenlijk sportief en gezellig bezig te zijn. Je kunt aan de spellen deelnemen tussen 14.30 en 16.30 uur. Er is dus geen tijd verbonden aan de duur van een spel. Per spel kun je punten scoren voor een sportieve uitdaging. Op het terras wordt gezorgd voor gezellige muziek. Vanaf 16.30 uur is er voor alle deelnemers een hapje en drankje en ontvangen alle deelnemers een mooie persoonlijke oorkonde met hun score.

Aanmelden
Alle mensen met een beperking kunnen zich vanaf nu aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van Kansplus of Sparta'25. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kansplus (Jan Leenders, tel. 06-20643139). Ook is extra informatie te vinden op de site van Kansplus: www.kansplusregiogemert.nl en de website van Sparta 25: www.sparta25.nl. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar kansplusgemert@hotmail.com. Vermeld je naam, leeftijd, je contactgegevens en of je in een rolstoel zit.