Beek en Donkse organiseert loveborrel om operatie te bekostigen

Algemeen

Beek en Donk/Boerdonk - De Beek en Donkse Ilona organiseert een loveborrel als middel om geld in te zamelen voor een operatie aan haar aangeboren afwijking. Het initiatief ontstond omdat ze het lastig vindt om hulp te vragen. De operatie kan plaatsvinden in Amerika en het gaat om een operatie waar anderen ook plezier van zouden hebben.

Zo ontstond het idee om een loveborrel te organiseren. Op die manier kon ze haar steentje bijdragen en vrijgezellen in contact met elkaar brengen. Om haar heen merkte ze dat het steeds lastiger is om in contact te komen met andere vrijgezellen. Dus dit leek haar een geweldig idee. Het vraagt natuurlijk wel van mensen om uit hun comfortzone te komen maar mister right belt natuurlijk niet zomaar bij je voordeur aan. En uit je comfortzone komen heeft Ilona de afgelopen tijd wel geleerd. Het brengt je echt verder, ook al is het soms enorm lastig.

Loveborrel donderdag 6 juni
De loveborrel vindt plaats op donderdagavond 6 juni in het Hart van Bourdonck. Daar kunnen vrijgezellen elkaar ontmoeten en gezellig met elkaar in gesprek raken. De avond start om 19.45 uur en er is gelegenheid om te biljarten, darten of een (speciaal) biertje te drinken. Er zijn al aanmeldingen voor de avond. Tot op heden in de leeftijdscategorie van 22 t/m 35 jaar, maar iedereen is welkom!

Heb je interesse en wil je Ilona helpen om haar doel te bereiken, meld je dan nu aan voor woensdag 5 juni via loveborrel@outlook.com. Je ontvangt dan alle informatie per mail. Ben je geen vrijgezel maar wil je toch een handje helpen. Ilona zamelt kleding en speelgoed in om te verkopen op de rommelmarkt. Als je nog iets hebt liggen dan kan het worden afgegeven op Eikenlaan 19.