Logo mooilaarbeek.nl

Kringwedstrijd Brabants Wipschieten

  | Fotonummer: 0dff5a
Foto:

Laarbeek/Someren - Wederom is er een kringwedstrijd Brabants wipschieten geschoten. Schutters waren te gast bij het Sint Lambertus gilde Someren Eind op zondag 14 juli. De lucht was bewolkt en af en toe viel er in het begin een beetje regen. De dag eindigde succesvol voor de schutters uit Laarbeek, wel moesten deze goed aan de bak om de prijzen te bemachtigen en was de tegenstand groot.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
2e personeel werd Henk van der Velden van het Onze Lieve vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel. 4e werd Jan Rovers, 5e Annie Rovers beide van het Leonardusgilde van de Donck. Vrije Hand: 3e Annie Rovers Beek en Donk 5e Hans v.d. Boomen van het Sint Antonius en Sebastianus Gilde Gemert, 6e Jan Rovers Beek en Donk Leonardusgilde. Kampioen en 2e bejaarden Henk van der Velden van het Onze Lieve vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel, reservekampioen Ruud Mijnsbergen van het Sint Servatius gilde Lieshout die ook nog een puistprijs won. En goed resultaat voor de Laarbeekse schutters.

De volgende wedstrijd is op zondag 11 augustus bij het Onze Lieve Vrouwe gilde in Aarle-Rixtel op 't Jan van Doorenpaviljoen gelegen nabij 't Hagelkruis, u bent welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>