Logo mooilaarbeek.nl
De schoolwoningen, waar voorheen basisschool de Driehoek huisde   | Fotonummer: a948c5
De schoolwoningen, waar voorheen basisschool de Driehoek huisde (Foto: Mark Barten)
Gemeente

Schoolwoningen Aarle-Rixtel worden via makelaar verkocht

Aarle-Rixtel - De schoolwoningen in Aarle-Rixtel, waar voorheen openbare basisschool de Driehoek huisde, zullen via een makelaar verkocht gaan worden. Deze stap is genomen nadat verkoop via openbare inschrijving via de gemeente niet gelukt is.

In december 2018 konden geïnteresseerden een bod uitbrengen op een van de vier woningen aan de Jan van Rixtelstraat. De biedingen die op het gemeentehuis binnen kwamen voldeden geen van allen aan de gestelde criteria (prijs, financieringsvoorbehoud).

Daarop werd besloten om twee scenario's verder te bekijken. Verkoop van de woningen via een makelaar of het volledig herontwikkelen van de locatie. Bij deze laatste optie zou de sloop van de schoolwoningen het meest voor de hand liggen. Na onderzoek is gebleken dat bij het ontwikkelen van de locatie rekening gehouden moet worden met een mogelijk verlies van 200.000 euro. Daarop is besloten om met een makelaar in zee te gaan. Welke makelaar dit wordt, is nog niet bekend. Op korte termijn wordt verwacht dat de schoolwoningen opnieuw in de verkoop gaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>