Afbeelding

Wie zwaait de scepter in het Heidurp?

Algemeen Carnaval

Mariahout – Deze veelbesproken vraag wordt zaterdag 9 november beantwoord en uiteraard bent u van harte uitgenodigd! Om 23.11 uur, oftewel 11 over 11, wordt bij Bo & Zo in Mariahout de prins van 't Heidurp seizoen 2019-2020 bekendgemaakt.

De prinsencommissie is al maanden bezig met de voorbereidingen en het belooft een spectaculaire avond te worden. Eerst nemen ze afscheid van Prins Tom, Prinses Vivian, Adjudant Stijn en Hofdame Susanne, die op een geweldige manier de kar hebben getrokken tijdens seizoen 2018-2019. Daarna wordt er toegewerkt naar de bekendmaking van de nieuwe hoogheden en de prinsencommissie heeft hiervoor een speciale show op poten gezet. Het belooft weer een groot feest te worden, dus houd 9 november vrij in je agenda en kom naar deze geweldige avond waar na de bekendmaking van de nieuwe Prins een geweldig feest losbarst waarin samen het nieuwe Carnavalsseizoen wordt ingeluid.

Op zondagmiddag 10 november is het de beurt aan de jeugd, waar de jeugdhoogheden en Raad van Elf bekend worden gemaakt tijdens wederom een gezellige middag bij Bo & Zo.

Het speculeren over wie de nieuwe Prins wordt is al weken in volle gang en het wordt zo langzamerhand tijd voor de eerste hint: 'We gaan dit jaar ook de andere kant op'. Bent u ervan overtuigd te weten wie de nieuwe Prins van 't Heidurp wordt? Ding mee naar de prijzen en lever uw antwoord in bij John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738 BK in Mariahout. Ook op de avond zelf kunt u nog raden en kans maken op een mooie prijs. Het feest gaat weer beginnen, dus graag tot ziens op zaterdag 9 en zondag 10 november!