Logo mooilaarbeek.nl
Marco van der Vleuten en medewerkster Mandy Verhagen in de winkel van Yours Fashion   | Fotonummer: 2b22ed
Marco van der Vleuten en medewerkster Mandy Verhagen in de winkel van Yours Fashion (Foto: Mark Barten)
Hét Grote Decemberboek

Stijlvolle producten van Yours Fashion in Hét Grote Decemberboek

Beek en Donk – Een totaalbeeld van moderne heren- en dameskleding, aangevuld met sieraden, tassen en horloges. Dat is Yours Fashion. Een moderne kledingzaak voor zowel mannen als vrouwen. Een zaak met stadse allure, maar wel met de dorpse gemoedelijkheid. Wij spraken Marco van der Vleuten, eigenaar van deze prachtige zaak, over zijn winkel én deelname aan Hét Grote Decemberboek.

Wat kunnen inwoners bij jullie aantreffen in de winkel?
"Wij verkopen dames- en herenkleding van bekende goede en modieuze merken (o.a. Geisha, Colourful Rebel, PME Legend en Petrol). Wekelijks vullen wij de winkel aan met de nieuwe collectie. Zo kunnen wij klanten adviseren en helpen met het vinden van een complete outfit. Met onze toevoeging van sieraden, tassen en horloges bieden wij onze klanten een totaalbeeld. Deze accessoires zijn ook uitermate geschikt als cadeautje door de scherpe prijs-/kwaliteitverhouding."

Waarin onderscheiden jullie je?
"Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren verkoopsters helpen je graag. We maken graag een gezellig praatje of drinken – als de klant dat leuk vindt – een lekker kopje koffie of cappuccino. We zijn een stadse winkel, maar met de dorpse gemoedelijkheid. Zo bieden wij als topservice nog steeds de mogelijkheid om artikelen 'op zicht' mee naar huis te nemen, zodat je thuis op je gemak kunt passen."

Wat vind je van het idee van Hét Grote Decemberboek?
"Het Grote Decemberboek geeft ons de mogelijkheid om een beeld te geven wat we zoal in onze winkel aanbieden. Zoals een mooie weergave van onze damesmerken en nieuwe sieraden en accessoires."

Hoe belangrijk vind jij de slogan 'lokaal denken, lokaal kopen'?
"Wij denken graag lokaal om de leefbaarheid van een dorp in stand te houden. Wat zouden we zijn zonder een winkelplein? Hoe meer winkels en horeca, hoe beter dit ten goede komt voor alle Laarbekenaren. Door juist in je dorp te kopen, versterkt het 'WIJ-gevoel'. Ook niet geheel onbelangrijk is dat juist de lokale winkeliers zich inzetten voor de diverse verenigingen en evenementen. Onze slogan luidt daarom ook: "Denk niet alleen online, maar ook aan de winkels op het plein!"

Wat zou je nog graag kwijt willen aan de inwoners van Laarbeek?
Bij een feestmaand horen kado's, daarom krijgen onze klanten bij aankoop van een jeans een gratis paar oorbellen/sokken in de maand december. Ook is het mogelijk om bij Hét Grote Decemberboek een cadeaubon te kopen, die besteed kan worden bij alle deelnemers van dit boek. Er zijn ook werkgevers in Laarbeek die dit hun werknemers als kerstpakket geven. Deze waardebonnen zijn bij ons meer waard! Op elke €10,00 cadeaubon zetten wij €2,50 extra. Heb je bijvoorbeeld een bon van €100,00, dan is deze bij ons €125,00 waard!"

Yours Fashion
Piet van Thielplein 11, Beek en Donk
info@yoursfashion.nl
www.yoursfashion.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>