Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3f548c
Foto: Jos Dijstelbloem
Evenementen

Groots jubileumconcert jeugdorkest O&U

Beek en Donk - In Muziekcentrum 't Anker wordt zaterdagavond 16 november om 20.00 uur het Jubileumjaar van het jeugdorkest van O&U afgesloten met een grandioos concert. Dit concert is even uniek als het 50-jarig bestaan van het jeugdorkest. Aan het einde van de avond zitten er namelijk ruim 90 muzikanten op het podium die of nu of in het verleden zitting hebben gehad in het jeugdorkest. Een mix van jong, oud(er), beginnend en ervaren muzikant.

Al weken wordt er onder leiding van dirigente Marianke van Doore-Hobé intensief gerepeteerd door de muzikanten die zich de afgelopen maanden hebben opgegeven voor dit concert. Naast de bestaande leden van het jeugdorkest doen nog zo'n 65 muzikanten mee die in het verleden zitting hebben gehad in het jeugdorkest. Dit jubileumconcert krijgt daardoor een hoog reünie gehalte. Mooi is om te zien dat hele gezinnen, ouders met hun kinderen, zussen en tantes in hetzelfde orkest zitten, vaak naast elkaar!

De muziek die gespeeld wordt is zeer divers. We maken een muzikale reis door 50 jaar jeugdorkest. Er zijn instrumentale nummers, medleys, film- en popmuziek en meerdere nummers met zang. We beginnen met het eerste muzieknummer dat ooit gespeeld is door het jeugdorkest in 1969 en eindigen met een spectaculaire mix tussen de muziek van het jeugdorkest anno 2019. Het concert gaat daarna naadloos over in de afterparty.

Het moge duidelijk zijn, dit concert mag u niet missen. Het is een eenmalig uniek optreden door een orkest dat amper op het podium past. De muziek zorgt samen met de lichtshow voor een geweldige beleving. Een avond die u niet snel zult vergeten.

Kom dus luisteren op zaterdag 16 november om 20.00 uur in Muziekcentrum 't Anker, Pater Vogelstraat 39 in Beek en Donk. Kaartjes kosten €5,00 (inclusief consumptie) en zijn verkrijgbaar bij Fietsvakman van den Berg (Heuvelplein 14 B&D) en Bloematelier 'De 4 seizoenen' (Piet van Thielplein 15 B&D). Ook online zijn de kaarten te verkrijgen via www.ticketkantoor.nl/shop/jeugdorkest50. Het belooft prachtig te worden!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>