Logo mooilaarbeek.nl
Aarlese Revue   | Fotonummer: 12a277
Aarlese Revue (Foto: Liesbeth van Boxtel)
Muziek

Optreden Aarlese Revue in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - 'De Aarlese-Revue' is ontstaan in 1994 met de viering van 50 jaar bevrijding in Aarle-Rixtel en in datzelfde jaar werd er een grote productie op de planken gezet met de 'Bevrijding' als thema. Dit kreeg een vervolg in 2002 met weer een grote productie onder de titel 'Laarbeek Revue'. Daarna bleef er een vast kern van zangers en spelers bestaan welke regelmatig optreden in de regio.

Momenteel bestaat het gezelschap uit 20 personen, die samen een gezellige vriendenclub vormen en wekelijks met elkaar repeteren. Een aantal leden kent elkaar al sinds de oprichting. Het repertoire groeide en bestaat uit zang, dans en sketches met daarbij de nodige verkleedpartijen. In de afgelopen 10 jaar heeft de Aarlese Revue in deze samenstelling drie verschillende avond of middag vullende programma's samengesteld en in de regio op de planken gezet. Dit varieert van bekende 'meezingers', Engelse en Ierse folk tot musical en operette melodieën of een heel programma in 'Kerstsfeer'. Ter gelegenheid van 75-jarig bevrijding speelden zij dit jaar weer een nieuwe, kleinere voorstelling met als thema 'Bevrijding'. Zondag 8 december voeren zij bij hun optreden in De Couwenbergh te Aarle-Rixtel een mix van alle bovengenoemde mogelijkheden uit.

Het optreden duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Gratis entree. Vanwege de te verwachten drukte wordt geadviseerd ruim van tevoren aanwezig te zijn.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>