Logo mooilaarbeek.nl
Ook dit jaar staat Buurtvereniging De Eendracht weer voor u klaar met oliebollen op het Heuvelplein   | Fotonummer: 2f4413
Ook dit jaar staat Buurtvereniging De Eendracht weer voor u klaar met oliebollen op het Heuvelplein

Sfeervol Heuvelplein rond Kerst en op Oudjaarsdag

Beek en Donk - De Kerst stempelkaartactie is nu bezig en gaat langer door. Lever uw kaart van de Heuvelplein stempelactie in vóór vrijdag 3 januari 13.00 uur als u ook kans wilt maken op prachtprijzen.

Op dinsdag 7 januari worden de prijzen getrokken. De hoofdprijs een prachtige aangeplante voorjaarsplantenbak van Top Gardens, 10 extra bloemstukken van Top Flowers en broodtassen van Bakkerij 't Bakkertje.

Oudejaarsdag op het Heuvelplein
Buurtvereniging De Eendracht en Ondernemersvereniging Heuvelplein hebben ook dit jaar de handen ineengeslagen om oudejaarsdag supergezellig te maken op het sfeervol verlichtte Heuvelplein.

Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt er glühwein, ranja en warme chocolademelk geschonken, en een heerlijk erwtensoepje van Restaurant Puur. Daarnaast kunnen kinderen een pakje sterretjes krijgen bij Ondernemersvereniging Heuvelplein. Het geheel wordt opgeluisterd met muziek. Kom ook, zing mee met de muziek, tref bekenden en wens iedereen een goed Nieuwjaar op het Heuvelplein.

Ondernemersvereniging Heuvelplein en Buurtvereniging De Eendracht hopen dat het Gemeentebestuur en veel Laarbekenaren hierbij aanwezig willen zijn op het Heuvelplein in Beek en Donk in aanloop naar de jaarwisseling om elkaar alle goeds te wensen.

Ondernemersvereniging Heuvelplein wenst u alvast fijne feestdagen, een prettige jaarwisseling en een mooi en actief 2020!

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>