Logo mooilaarbeek.nl

Hein Maas nieuwe voorzitter Running Team Laarbeek

Hein Maas  | Fotonummer: aa60b5
Hein Maas

Laarbeek - Al enkele jaren had Jan Dekkers aangegeven te willen stoppen als voorzitter van Running Team Laarbeek. Het zoeken naar een nieuwe voorzitter was toch moeilijker als gedacht, daarom bleef Jan Dekkers weer een jaartje doorgaan.

Dit jaar heeft Jan echt afscheid genomen als voorzitter, wel blijft hij zich inzetten voor het sponsordiner dat het Running Team Laarbeek jaarlijks organiseert. Omdat het zoeken naar een nieuwe voorzitter nog steeds niets heeft opgeleverd, is Hein Maas nu naar voren geschoven als nieuwe voorzitter. Voorheen vervulde Hein de functie als penningmeester, deze functie gaat Thijn van der Bruggen nu vervullen. Intussen is ook Olaf Kerkhof het bestuur komen versterken. Daarmee is er weer een volledig bestuur.

Het komende jaar gaat Running Team Laarbeek voor de 13e keer deelnemen aan de Roparun. In 2020 wordt de nieuwe route gelopen van Bremen naar Rotterdam, met doorkomsten in Bourtange, het stadion van FC Groningen en de Martinitoren in Groningen. Verder door een stukje van Friesland, via Drachten wordt in Sleen weer aangesloten op de oude route. Het running-team is nog op zoek naar begeleiders op de fiets, ook is er nog een vacature voor een navigator in het volg-busje en voor hulp bij de catering.

Mocht u interesse hebben om het team te komen versterken, laat het hen dan weten via organisatie@runningteamlaarbeek.nl. Het deelnemen aan de Roparun kent ook enkele verplichtingen, zo moeten er door het team 1000 loten verkocht worden en wordt uw inzet gevraagd voor enkele activiteiten. Iedere deelnemer betaald € 60,00. Dit voor het shirt en de benodigdheden onderweg. Deze worden door de teamleden zelf betaald, zodat alle sponsorgeld ook daadwerkelijk naar het goede doel gaan. Running Team Laarbeek is ook nog op zoek naar een persoon die de website wil verzorgen. De Roparun is altijd met Pinksteren, in 2020 op 30, 31 mei en 1 juni. Met steun aan Running Team Laarbeek en de Roparun steunt u de palliatieve zorg in de regio. Zorg voor mensen die in de laatste fase van hun leven die extra zorg hard nodig hebben. "Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>