Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 52a107
Foto: Martin Prick
FOTO'S Fotoseries

Juffen en meesters van de Bernadetteschool in het zonnetje

Mariahout - De kinderen van de kinderraad van de Bernadetteschool vinden dat ze hele goede leraren hebben. Als dank voor hun inzet in deze voor het onderwijs roerige tijden hebben zij een verrassing voorbereid voor hun meesters en juffen.

Enthousiast
In de ochtend van vrijdag de 13e worden alle kinderen en leerkrachten in de aula van de school uitgenodigd voor een verrassing. Niemand weet ervan, alleen de directeur en de kinderen van de kinderraad. Zij worden allereerst naar voren geroepen en Ruben neemt het woord. Hij vraagt of alle juffen en meesters naar voren willen komen. Hij vertelt, dat de kinderraad vindt, dat ze het allemaal heel goed doen en dat ze goed onderwijs geven. Als dank daarvoor krijgen alle leraren een bedankkaart en een tablet chocolade. Ieder lid van de kinderraad biedt het persoonlijk aan op de voor kinderen normale manier: dus verlegen, naar de grond kijkend, maar uit hun enthousiaste verhalen opmakend, wèl erg gemeend.

Lees meer in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 19 december.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>