Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3d6526
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
Gemeente

Safe B.V. schenkt kerstboom aan gemeente Laarbeek

Beek en Donk – Voor het gemeentehuis prijkt een grote kerstboom met blauwe verlichting in de avond. Een initiatief vanuit Safe B.V. uit Beek en Donk, een bedrijf dat steigerconstructies voor betonbouw verhuurt en plaatst. Zij moesten de boom verwijderen in verband met een verbouwing in de binnentuin en kwamen zo op het idee om deze aan de gemeente te schenken.

Wethouder Joan Briels is enthousiast: "Een erg mooi gebaar van Safe om deze boom te 'hergebruiken' door deze te schenken aan de gemeenschap van Laarbeek. Een duurzaam cadeau dat we graag in ontvangst hebben genomen. We hopen dat we er met heel Laarbeek van kunnen genieten de komende weken."

José van Berkel van Safe B.V. legt uit: "Een mooie boom die niet zomaar omgehakt wordt, maar toch tijdelijk een mooie functie mag uitvoeren. De spar stond in onze binnentuin. Deze krijgt een andere bestemming, waardoor wij de boom niet konden behouden. We hopen dat iedereen in Laarbeek er plezier van heeft. Daar gaat het ons om!"

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>