Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek!
Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek!

Diverse bedrijven kiezen voor lokaal kerstcadeau

Algemeen

Beek en Donk – Niet alleen Kanters Special Products en gemeente Laarbeek schenken een lokaal kerstcadeau: ook Lifestyle center Laarbeek, Outdoor Laarbeek, Yours Fashion, Autobedrijf SARO, Syan en GoedeMorgen Media kiezen ervoor om hun werknemers Hét Grote Decemberboek met cadeaubonnen te geven.

"Wij staan met ons bedrijf in Hét Grote Decemberboek en ondersteunen het initiatief. Hoe leuk is het dat onze eigen medewerkers ook bonnen hiervan krijgen", vertelt Ardi Croymans, eigenaresse Outdoor Laarbeek, enthousiast. "De bonnen kunnen ingeleverd worden bij de 112 ondernemers die in het boek staan. We versterken samen zo de lokale economie."

Cadeaubonnen
Denk lokaal, koop lokaal is de gedachte achter Hét Grote Decemberboek. Weet je niet wat je moet kopen of schenken uit Hét Grote Decemberboek? Dan is het mogelijk om een cadeaubon van het boek zelf te geven. "Deze kan ingeleverd worden bij alle deelnemers aan het boek", vertelt Nikki Barten van GoedeMorgen Media. "Je kunt deze bij ons op kantoor kopen. Let wel: wij zijn deze week nog tot en met donderdag open en daarna in verband met Kerst een week gesloten. De bonnen zijn geldig tot en met december 2020." GoedeMorgen Media vind je aan het Heuvelplein 3 in Beek en Donk.