Afbeelding

Gezellige kerstviering Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - De jaarlijkse kerstviering werd wederom gehouden in de Kouwenberg te Aarle-Rixtel. Daar werden de gasten van Zonnebloem Aarle-Rixtel ontvangen door de Zonnebloem vrijwilligers. Ook de kerstman was erbij aanwezig. Hij had voor de gelegenheid zijn vrouw meegenomen.

De gasten en vrijwilligers werden muzikaal vermaakt door de lokale beroemdheden Henk van Beek en Lucy en Gery van Gerwen. Er werden natuurlijk veel kerstliedjes ten gehore gebracht waaronder ook liedjes uit Brabant en het Aarlese. Door een vrijwilligster van de Zonnebloem werd een kerstverhaal voorgedragen. Deze was zo mooi dat meerdere gasten een kopie van de tekst wilde hebben.

Aan het einde van de middag genoten de gasten en de vrijwilligers samen van een heerlijke maaltijd en was er natuurlijk de loterij met veel mooi prijzen. Weer een hele gezellige middag waar we tevreden op terug kunnen kijken.

Zonnebloem Aarle-Rixtel wenst iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2020. Ze hopen in het nieuwe jaar weer veel activiteiten te kunnen organiseren voor hun gasten.