Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 743913
Foto:
Carnaval

Carnaval Kansplus van start

Laarbeek/Gemert - Het was bomvol in zaal de Kokse Hoeve bij de bekendmaking van de belangrijkste hoogwaardigheidsbekleders in het Kansplusrijk tijdens Carnaval 2020. Zowel Prins, Prinses als Adjudant wonen in woonvoorziening De Bleek in Beek en Donk.

Carnavalsvereniging de Krulstarte uit De Mortel huurde illusionist Hans Kloek in om na enkele spectaculaire illusies Prins Rico, Prinses Eveline en Adjudant Marie Jose bekend te maken. Een spetterende show waarbij het talrijke publiek onder de indruk was. Prins Jelco d'n Urste van de Krulstarte mocht de nieuwe Prins aankleden maar niet voordat afscheid genomen was van de "oude" Prins Merijn, Prinses Yvonne en Adjudant Luuk. Zij hadden van 2019 een fantastisch feestjaar gemaakt. Het nieuwe carnavalsseizoen staat onder aanvoering van Prins Rico Penninx en Prinses Eveline van Kleef. Zij worden geholpen door adjudant Marie Jose van de Kamp. Zij is in werkelijkheid getrouwd met Rico. Na alle plechtigheden en de receptie brak het feest helemaal los en dat is voor deze mensen met een beperking helemaal geen probleem.

Vier carnavalsmiddagen
Elk jaar wordt met behulp van meerdere carnavalsverenigingen in diverse kernen van de Kansplus regio een geweldig carnavalsfeest gebouwd. Het feest met de Krulstrate was het begin. Op zondag 26 januari is de carnavalsmiddag in Beek en Donk waarbij men te gast is bij De Teugelders van Ganzendonck. Een week voor carnaval zijn de Peeltuuters uit Venhorst de gastheren en op zaterdag met carnaval vindt de afsluiting plaats in Gemert bij de Soos van Kansplus. Met een geheel eigen Raad van Elf zijn al deze carnavalsactiviteiten een enorm feest en succes. Ook Prins Rico, Prinses Eveline en adjudant Marie Jose gaan er weer een fantastisch carnavalsjaar van maken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>