Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d1150a
Foto:
Jongeren

Zeilkamp Laarbeek: "Een écht jongenskamp"

Laarbeek - Op het Holtus-eiland op de Loosdrechtse Plassen vindt dit jaar van 8 tot 15 augustus de 49e editie van Zeilkamp Laarbeek plaats. Naast zeilen is er nog veel meer te beleven; er kan bijvoorbeeld ook worden gevist, gezwommen of gekanood. Houd jij van actief bezig zijn in de natuur en bij het water? Dan is Zeilkamp Laarbeek op zoek naar jou!

Geschiedenis
"Achter dit zeilkamp verschuilt zich een hele geschiedenis", vertelt Martijn Prick, de voorzitter van Zeilkamp Laarbeek. "Zo'n 50 jaar geleden kwam pastoor Tilman met het idee een zeilkamp op te richten voor jongeren uit en rondom Laarbeek. Zelf kwam hij uit Den Bosch waar dit volop werd gedaan."

Een echt jongenskamp
"Het is een echt jongenskamp", vertelt Martijn. "Jongens in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar kunnen deelnemen aan het zeilkamp." De MooiLaarbeekTeenz is nieuwsgierig waarom dit dan een jongenskamp is. Martijn legt uit; "Dit was vroeger ook altijd al zo. Jaren geleden was het al een jongenskamp en dit is hierna nooit veranderd. Op hetzelfde eiland is ook een heel leuk meisjes zeilkamp. Daarvoor moet je maar eens in de flyer kijken. Ons kamp is alleen voor jongens."

Leuke, betaalbare vakantieweek
"
Ons doel is om de jongeren uit Laarbeek, maar ook in de regio eromheen een leuke betaalbare vakantieweek te bieden." De prijs voor het zeilkamp bedraagt €195,00. Daarbij is eten, drinken en de slaapplek voor de hele week inbegrepen. Zoek jij avontuur, gezelligheid en houd je van water? Dan is Zeilkamp Laarbeek ècht iets voor jou!

Aanmelden kan via de website www.zeilkamplaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>