Afbeelding
Foto: archief

Eerste finalisten grote beker WAC bekend

Sport

Beek en Donk - Middels een 4-0 zege op Lindeboom heeft De Tapperij zich weten te plaatsen voor de finaleronde om de Grote Beker. R. Ros, M. Coppens en R. Martens (2x) waren verantwoordelijk voor deze eenvoudige overwinning op het nog puntloze Lindeboom.

Sevenmiles/ van de Burgt – BrabantTent 4-3
Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt vergezelt De Tapperij in diezelfde finaleronde. Met enige moeite versloegen ze het stugge BrabantTent, uitkomend in de B-klasse. BrabantTent verprutste teveel kansen om aanspraak te maken op minimaal een punt, welke ze wel hadden verdiend. Sevenmiles.nl was slagvaardiger.

Grote Beker poule 2
Het blijft Rijwielhandel van den Berg voor de wind gaan in de beker. Versloegen zij eerder al Aben & Slag uit de A-klasse, nu moest ook de koploper (Sportcafé d'n Ekker) uit diezelfde klasse eraan geloven (4-2). Met twee zeges uit twee duels mag de Rijwielhandel zich finalist in de Grote Beker noemen. Voor D’n Ekker wacht nog ene heet onderonsje met Aben & Slag.

Aben & Slag pakte de laatste strohalm om nog in aanmerking te komen voor de finale om de Grote Beker. 1.FC Geerts wist zich helaas aan de verkeerde kant (1-0) van de score in deze editie van El Classico. Daarmee zijn ze ook direct uitgeschakeld om de finales te bereiken.

Kleine Beker poule 2
Het openingsduel van FC Avondrood - Hurkmans Plaatwerk in poule 2 in de strijd om de Kleine Beker kende een spannend verloop. Het openingsdoelpunt van E. Meulensteen namens Hurkmans was direct ook het enige doeltreffende schot van het hele duel. B-klasser Avondrood was dichtbij een punt tegen de nummer laatst uit de A-klasse.

Het meest doelpuntrijke duel van de avond ging tussen DK Garagebedrijf en Danny Megens Keurslagerij. DK was via T. van Oort al snel slagvaardig getuige de 2-0 tussenstand. Vervolgens gaf de Keurslagerij gas en was er heen houden meer aan. R. Hendriks nam ze bij de hand en was met vijf doelpunten wederom erg belangrijk. Eindstand: 4-8.