Afbeelding

Bibliotheek De Lage Beemden tot nader order gesloten

Algemeen Coronavirus

Laarbeek - Alle vestigingen van Bibliotheek De Lage Beemden zijn tot nader order gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Men hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele boetes. De inleverdatum van alle materialen is verlengd tot 22 april.

De activiteiten die gepland staan tot en met 6 april zijn geannuleerd. Iedereen die een toegangskaartje heeft gekocht of gereserveerd, ontvangt persoonlijk een mail. De website www.bibliotheeklagebeemden.nl wordt steeds aangepast aan de actualiteit van het moment. Ook zijn daar de meeste gestelde vragen over de sluiting en tips voor thuisblijvers te vinden.

De jeugd komt hun dag wel door met de leerzame spelletjes, voorleesfilmpjes, leuke e-books en online lesmateriaal op de website van de Bibliotheek. Voor leden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een alternatief. De e-books en luisterboeken zijn te leen via de online bibliotheek via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Tijdelijk is een extra reeks mooie luisterboeken aangeboden in de LuisterBieb-app. Deze is ook beschikbaar voor niet-leden van de Bibliotheek.