DeMooiLaarbeekKrant bestaat 7 jaar
DeMooiLaarbeekKrant bestaat 7 jaar Foto: Mark Barten

DeMooiLaarbeekKrant bestaat 7 jaar

Algemeen

Laarbeek - Waar DeMooiLaarbeekKrant normaal gesproken uitpakt met het zoveel jarig bestaan, is het deze keer maar een sobere bedoeling. Gisteren, donderdag 16 april, was het precies 7 jaar geleden dat het huis-aan-huisblad voor het eerst in de bus viel in Laarbeek.

De eigenaren van de krant, Mark Barten, Nikki Barten en Karel van Deurzen leggen uit: "Normaal blikken we in de krant terug op de afgelopen jaren. Vaak verzinnen we ook interessante, leuke dingen voor onze lezers, zoals speciale puzzels of een inkijkje in het maken van de krant. Ook gaan we met het hele team altijd een leuke activiteit doen om samen te proosten op deze speciale gelegenheid."

Dit jaar gooide de coronacrisis roet in het eten. Al een maand is het kantoor dicht en wordt veelal vanuit thuis de krant gemaakt. "In deze periode is het niet toepasselijk om te gaan feesten. Ook niet om een feestelijke uiting vanuit ons in de krant te zetten. Wij vinden het nu veel belangrijker dat we de inwoners van nieuws kunnen blijven voorzien en dat we samen deze crisis doorkomen. Hopelijk blijft iedereen gezond; daar ligt nu de prioriteit."