Afbeelding
Foto: Marcel v.d. Kerkhof (B&D

Doe mee aan het KontaktCentraal-Tourspel

Algemeen

Laarbeek - Omroep Kontakt en Centraal organiseren dit jaar het KontaktCentraal-Tourspel. Dagelijks live op beide radiozenders van 29 augustus tot en met 21 september tussen 19.00 en 20.00 uur met volop aandacht voor de op die dag verreden etappe. Maar natuurlijk ook voor het KontaktCentraal Tourspel.

Dagelijks is er een dagprijs (€7,50). Op maandag 21 september worden prijzen uitgereikt aan de beste drie deelnemers: 1e prijs € 250,00; 2e prijs € 100,00 en 3e prijs € 50,00. Deelname aan het KontaktCentraal-Tourspel is eenvoudig. Download het formulier via: www.rtvkontakt.nl of: www.omroepcentraal.nl. Ook in de studio’s kan het afgehaald worden. Deelname per formulier slechts € 7,50. De inschrijfformulieren moeten uiterlijk zaterdag 29 augustus om 12.00 uur binnen zijn bij Omroep Kontakt, Otterweg 25, Beek en Donk (mail: info@rtvkontakt.nl) of bij Omroep Centraal, St. Annastraat 60, Gemert-Bakel (mail: secretariaat@omroepcentraal.nl). 

Ben jij die tourkenner? Doe dan snel mee!

Minitour op de Radio Kontakt-Centraal studiovloer
Tijdens het Radio Kontakt-Centraal Tourspel van 29 augustus t/m 21 september is er een heuse Minitour op de radio Kontakt-Centraal studiovloer. Gedurende de live radio uitzendingen, dagelijks van 19.00 tot 20.00 uur, geven ze sportieve deelnemers de mogelijkheid om tegen elkaar te strijden op de fiets. Geen steile bergritten of de langste etappe, maar gewoon bij hen op de studiovloer. Dit onder het motto: 'Minitour op de studiovloer'.

Wie wordt de Kontakt-Centraal Kampioen 2020 en legt het snelst die 5 kilometer af? Diegene die na 3 weken het snelst blijkt te zijn ontvangt een mooie prijs van €100,00. Het strijdtoneel van deze Minitour is in de studio van Omroep Kontakt, gelegen aan de Otterweg 25 in Beek en Donk. Ben je sportief aangelegd, geef je snel op! Je kunt je aanmelden op de volgende mailadressen: secretariaat@omroepcentraal.nl of info@kontaktfm.nl onder vermelding van 'Minitour'. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per deelname per keer.