Archieffoto
Archieffoto Foto: Daphne Poulisse

Burendag en presentatie nieuw speelpark Terlingenplein

Algemeen

Aarle-Rixtel - De burendag, inclusief de presentatie van het nieuwe speelpark op het Terlingenplein in Aarle-Rixtel, staat voor zaterdag 26 september gepland. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zal deze echter in aangepaste vorm plaatsvinden en is de invulling van deze dag jammer genoeg aangepast. 

Helaas zijn daardoor de activiteiten schminken, vogelhuisjes schilderen, springkussen en voetbalsjoelen komen te vervallen. De werkgroep vond het onverantwoord om in deze tijd deze activiteiten alsnog door te laten gaan. Tussen 13.30-15.30 uur presenteert de werkgroep echter wel aan alle geïnteresseerden de conceptplannen voor het nieuwe speelpark. Hierbij worden de regels van het RIVM in acht genomen en zal de presentatie in kleine groepjes plaatsvinden. 

Voor de kinderen die de kleurplaat ingeleverd hebben zal er een leuk presentje klaarliggen. Daarnaast zal er een leuk cadeautje klaarstaan voor de winnaars van de mooiste kleurplaat en de mooiste naam voor het speelpark. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.