Afbeelding

Aarle-Rixtelse schrijft kinderboek: 'Maartje Taartje zoekt haar verloren recepten'

Algemeen

Aarle-Rixtel - Het boek Maartje Taartje en haar verloren recepten, wat geschreven is door de in Aarle-Rixtel woonachtige Loes van de Laar, wordt zaterdag 3 oktober gelanceerd.

In dit vrolijke kinderboek met illustraties van de Helmondse Annemarie Hagelaar, gaat Maartje op zoek naar haar bakrecepten. Daarbij komt ze terecht in zeer verschillende en grappige situaties waarbij Maartje kennismaakt met diverse en kleurrijke typetjes. Elk verhaaltje wordt opgevolgd door het gevonden bakrecept wat het tezamen een heel leuk boek maakt voor kinderen in leeftijd van 5 tot ongeveer 10 jaar oud om samen te lezen, zelf te lezen en natuurlijk om te bakken!

De lancering van het boek zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober van 14.00-16.00 uur in de achtertuin van Snoeperij Jantje in Aarle-Rixtel. Vanaf dan zal het boek voor 22,99 euro ook verkrijgbaar zijn bij diverse winkels en boekhandels in de regio zoals: Snoeperij Jantje in Aarle-Rixtel, Boekhandel van Helvoort in Beek en Donk, Eko-Plaza in Helmond en Biokracht in Nuenen. Ook is het boek online te betellen via www.happyh-art.com en www.boekscout.nl.