Afbeelding

Herfstvakantie activiteiten met Laarbeek Actief

Kinderen & Tieners

Laarbeek - De herfstvakantie nadert. Dat betekent dat Laarbeek Actief weer een week vol leuke activiteiten op de planning heeft staan. Deze vinden plaats in de vakantie (van 19 tot en met 23 oktober). De inschrijvingen zijn inmiddels al geopend! Aanmelden voor de activiteiten kan via de sportagenda op www.laarbeekactief.nl. Ben er snel bij, want vol is vol.

In deze week staan voornamelijk basisschooljeugd activiteiten op het programma. Zo gaan ze o.a. midgetgolfen, vloer is lava, free-runnen, alles bal, groene spelen, spelen kermis en archery attack doen. De activiteiten zijn voor kinderen van groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. In samenwerking met Junior Laarbeek Actief en de stagiaires van Laarbeek Actief, gaan ze er weer een geweldige week van maken! Het zou leuk zijn als jij daar ook bij bent!

Het doel van de vakantie activiteiten is om te laten zien dat als je vakantie hebt, je niet binnen achter de PlayStation hoeft te gaan zitten, maar dat sporten ook super leuk is.

Wil je meer informatie of wil je foto’s van de activiteiten bekijken? Check de Facebookpagina 'Laarbeek Actief' en de website www.laarbeekactief.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij sportcoach Jaccy van den Enden, mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl.