Het bestuur van de Prinsengarde
Het bestuur van de Prinsengarde

Stuurloze Prinsengarde voorkomen door speciale bestuursvergadering

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - In verband met Covid-19 is de openingsvergadering van de Prinsengarde van de Teugelders van Ganzendonck, die gepland stond op zondag 25 oktober, komen te vervallen. In deze vergadering stond mede de bestuursverkiezing ter stemming op de agenda. Om een stuurloze Prinsengarde te voorkomen is bij een speciaal ingelaste bestuursvergadering gestemd over contractverlenging van de huidige ‘vurzitter’ Prins Luuk XLV. 

Met een overweldigend aantal stemmen is de Vurzitter herkozen tot aan de volgende openingsvergadering. Dientengevolge is de penning decharge verleend, en zal de Sik nog tot nader order mede zorgdragen voor een ordentelijk verloop van lopende zaken binnen de Prinsengarde. Tegen deze bestuursverkiezingen kunt in beroep gaan. Stuur uw bezwaarschrift en opgaaf van redenen, voorzien van 11 prinselijke handtekeningen van leden van de Prinsengarde per post naar de Sik van de Prinsengarde. Ook zou tijdens de openingsvergadering de stagiair, Prins Luuk XLVIII, mogelijk zijn tweede ultieme wens in vervulling zien gaan, toetreding tot de Prinsengarde. Zijn geduld wordt echter nog even op de proef gesteld. Hij zal het nog even moeten doen met het in vervulling gaan van zijn eerste wens, de scepter zwaaien over de Teugelders van Ganzendonck als Prins Luuk. 

Hopelijk zal deze bestuurlijke dwaling die tegen alle statuten in gaat niet al te lang duren en kunnen ze binnenkort alsnog de openingsvergadering van het carnavalsseizoen 2020-2021 kunnen beleggen. Dat het een memorabel seizoen zal worden staat vast. Wat er wel kan en wat er niet kan, staat in de sterren geschreven. Het carnaval zal echter nooit verloren gaan, en ook de Prinsengarde zal nog van zich laten horen. Tot dan. Blijf gezond!