Archieffoto
Archieffoto

Nieuwe Paasactie voor de Laarbeekse Veteranen

Algemeen

Laarbeek - Niemand had gedacht dat na de actie op paaszaterdag van 2020 het bestuur van de Laarbeekse Veteranen een jaar later opnieuw net voor Pasen weer voor de deur zou staan. Helaas vierde corona onlangs haar eerste verjaardag en dus weer tijd voor een Paasactie, dit keer geen plantje maar een zakje paaseitjes.

Als een heel jaar geen activiteiten, dus ook niet voor de Veteranenvereniging. Maar veteranen laten elkaar niet 'los'! Behalve de genoemde plantjes waren er vorig jaar nog meer bezoekjes aan huis; met een flesje drank en een stuk chocolade om de herfst in te gaan en een chocoladeletter net voor Sinterklaas. Dan was er net voor oudjaar nog een veteranen scheurkalender die door de gemeente beschikbaar was gesteld. Voor de leden van de verenging werden die persoonlijk thuis bezorgd. Het coronaproof afleveren van de presentjes ging in een aantal gevallen vergezeld met een kort praatje. Daar bleek ook behoefte aan, tevens ondervonden de bestuursleden waarderende woorden van de leden en de wens om weer spoedig bij elkaar te kunnen komen. Helaas, daar gaat het verenigingsbestuur niet over.

Bent u ook veteraan en wil u meer informatie over de Vereniging De Laarbeekse Veteranen; er is een web- en Facebookpagina of mail naar veteranenlaarbeek@gmail.com.