Afbeelding

Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek dankt alle gulle gevers

Algemeen

Laarbeek - Vorige maand vond de ‘corona-editie’ van de Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek plaats. In de verschillende kernen waren verschillende manieren om te doneren voor de goede doelen. Hier is goed gebruik van gemaakt, ook van nieuwe methodes als de QR-code.

De voorlopige opbrengsten variëren tussen de 60 en 75 procent van de opbrengst van 2019, de vorige editie die in het jaar voor de pandemie gehouden werd. Ondanks alle beperkende maatregelen hebben heel veel inwoners van Laarbeek de moeite genomen om iets te betekenen voor de medemens. Er kwamen dit jaar immers geen collectanten langs de deuren om de envelop op te halen, dus iedereen moest echt zelf in actie komen. Ofwel door de envelop met de machtiging of het contante geld in een daarvoor bestemde bus te deponeren, ofwel door een overboeking te maken.

De gezamenlijke organisaties zijn daarom dankbaar voor de genomen moeite en blij met de opbrengst. Uiteraard hoopt iedereen dat de editie van 2022 weer op de vertrouwde manier georganiseerd kan worden en onze collectanten weer veilig op pad kunnen. De exacte en definitieve opbrengst wordt op een later moment via deze krant bekendgemaakt.